Nejez žlutej sníh!

5. Kvíz - Mixíík

8. září 2009 v 10:30 | Marketka ;) |  Kvízy
1) Ve kterém rádiu pracuje Leoš Mareš?

a) Impuls
b) Frekvence 1
c) Evropa 2
d) Hey

2) Kdo napsal slavnou sbírku básní Kytice?

a) Tereza Pergnerová
b) Karel Jaromír Erben
c) Pepa Novák
d) Božena Němcová


3) Kolik bylo trpaslíků v pohádce o Růžence?

a) 12
b) 52
c) 7
d) žádní

4) Která česká herečka propůjčila svůj hlas Rákosníčkovy

a) Iva Janžurová
b) Jiřina Bohdalová
c) Daniela Kovářová
d) Helena Růžičková

5) Kdy jsme vstoupili do EU?

a) 2000
b) 2001
c) 2002
d) 2004

6) Jak se jmenoval 1. prezident české republiky?

a) Adolf Hitler
b) Santa Klaus
c) Václav Klaus
d) Václav Havel

7) Jaká barva vznikne smícháním žluté a modré?

a) žlutá
b) modrá
c) fialová
d) zelená

8) Jaké je hlavní město Bratislavy?

a) Budapešť
b) Slovensko
c) Kodaň
d) žádné z uvedených

9) Které z těchto zvířat je savec?

a) moucha
b) delfín
c) holub
d) mlok

10) Která houba je jedovatá?

a) Suchohřib hnědý
b) Muchomůrka zelená
c) Hřib smrkový
d) žádný z uvedených

11) Co chceš na diplom?
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Sabča Sabča | Web | 12. září 2009 v 15:21 | Reagovat

evropa dvě
erben
0
j.bohdalová
2000
havel
zelená
ŽÁDNÝ
delfín
green day 8-O

2 magda magda | 17. září 2009 v 19:53 | Reagovat

1.c
2.c
3.d
4.b
5.a
6.d
7.d
8.d
9.b
10.b
RED HOT CILLI PEPPERS

3 Lizzie Lizzie | 19. září 2009 v 14:10 | Reagovat

1. C
2. C
3. D
4. B
5. A
6. D
7. D
8. D
9. B
10. B
Westlife

4 Marketka ;) spoluautorka Marketka ;) spoluautorka | 1. října 2009 v 18:34 | Reagovat

-----------------KONEC------------------

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama